TouchPoint kassasysteem

Binnen de ICRTouch productenserie is TouchPoint toch wel ons paradepaardje. Met deze kassasystemen hebben we reeds heel veel bedrijven naar tevredenheid kunnen helpen. Het is een solide systeem waar ruim 15 jaar ontwikkeling aan verbonden is. En, dankzij de bijgeleverde jaarlijkse software-updates, blijft deze kassa ook altijd up-to-date. TouchPoint is het meest betrouwbare POS-systeem op de markt en juist daarom vertrouwen wij dit product aan onze klanten toe. Betrouwbaar en vooruitstrevend.

We kunnen het TouchPoint afrekensysteem helemaal naar jouw wensen instellen. Van een enkele kassa in een klein café tot gekoppelde afrekensystemen met handhelds in grote restaurants en horecaketens.

 

Eenvoudig in gebruik

Afrekenen wordt heel eenvoudig. Iedereen kan werken met een TouchPoint kassa. Het systeem is dus makkelijk in gebruik, ook voor nieuwe en parttime medewerkers. Je bespaart tijd omdat de inwerktijd met dit kassasysteem minimaal is. Medewerkers raken snel vertrouwd met TouchPoint en zijn in staat om zich nog beter te focussen op uw klanten.

Het is ook een slim systeem. Bij het opnemen van bestellingen krijg je bijvoorbeeld een melding in het scherm van je handheld hoe de klant zijn biefstuk gebakken wil hebben. Op deze manier is je personeel in staat om de juiste vragen te stellen en bestellingen foutloos in te voeren.

 

Altijd een backup van je gegevens

ICR TouchPoint is te combineren met Pockettouch en TouchOffice Web. Hiermee haal je dus nóg meer functionaliteit uit je kassasysteem. Met TouchPoint heb je een robuust systeem dat niet crasht. En wanneer de stroom mocht uitvallen, dan gaan je verkoopgegevens niet verloren. Want deze kassa slaat alle gegevens op.

TouchPoint is een van de meest flexibele softwarepakketten voor afrekensystemen. Je kunt een TouchPoint systeem dus helemaal naar je eigen wensen instellen. Een kassa in je eigen stijl. TouchPoint kan worden aangepast met behulp van een brede selectie van kleuren en achtergronden. Je kan ook altijd vragen om een op maat gemaakt ontwerp.

Vraag direct een demo aan

Waarom TouchPoint?

  • Snel en overzichtelijk
  • Betrouwbaar systeem
  • Altijd up-to-date
  • Ingericht op uw wensen
  • Makkelijk in gebruik
  • Altijd een backup van uw gegevens

Demo aanvragen

Demo aanvragen